Icura Trainer logo

Icura Trainer er sikker og effektiv hjemmetræning

Icura Trainer vejleder og motiverer i træningsforløb. Icuras bevægelsessensorer giver behandlere fysiologisk data og viden om den konkrete hjemmetrænings kvalitet og kvantitet. Icura Trainer er et fagligt stærkt træningsredskab, som benyttes af brugere i alle aldre på tværs af diagnoser og problematikker.

Høj kvalitet og compliance i hjemmetræningen

Hjemmetræning er et afgørende supplement til super­viseret træning i genoptræningsforløb, men for en behandler kan det være svært at vurdere hjemmetræningens kvalitet og kvantitet.

Icura Trainer registrerer kvaliteten af borgerens øvelser og giver øjeblikkelig, praksisnær respons. Resultaterne bliver sendt til behandleren, som med eksakt træningsdata får et unikt grundlag for dialog med borgeren og den løbende justering af genoptræningsprogrammet.

Sådan virker Icura Trainer

Dagens program

Brugeren orienterer sig i dagens program. De fem bevægelsessensorer placeres på benene og om livet. Brugeren bliver hjulpet på vej af indtalte speaks og intuitivt design. En kort kalibrering sikrer, at sensorerne sidder korrekt.

Icura Trainer appIcura Trainer app
Icura Trainer appIcura Trainer appIcura Trainer Sensor

Træning med sensorer

Icura Trainer indeholder bevægelses-, styrke- og stabilitetsøvelser. Programmet er som regel defineret af en terapeut ud fra Icuras skabeloner, som nemt kan justeres til den enkelte borger.

Nemt at indpasse i hverdagen

Brugeren kan træne med Icura, når og hvor de vil. Den tilknyttede terapeut evaluerer og følger løbende op med justering af programmet efter behov.

Icura Trainer appIcura Trainer app

Terapeutens redskab

Icura er terapeutens redskab, der understøtter brugerens træning i hjemmet. Kombinationen af sundhedsfaglig indsigt og sensorernes måling af den udførte træning giver et solidt udgangspunkt for god dialog og opfølgning.

Icura Web

Icura giver overskud

Icura motiverer til mere og bedre hjemmetræning og giver brugeren overskud til det, der betyder noget.

Icura-enheden

En Icura-enhed indeholder alt til brugerens hjemmetræning. Den medfølgende mobilenhed er udstyret med sim-kort og sender automatisk træningsdata til den tilknyttede terapeut.

Play

Albert får ny livskvalitet med Icura Trainer

Se hvordan Albert træner med Icura Trainer efter en hofteoperation

Play

Albert får ny livskvalitet med Icura Trainer

Se hvordan Albert træner med Icura Trainer efter en hofteoperation

Play

Albert får ny livskvalitet med Icura Trainer

Se hvordan Albert træner med Icura Trainer efter en hofteoperation

Hvad siger vores kunder?

"Vi har erfaring for, at Icura kan være med til at øge borgernes motivation for træning, da de er glade for den feedback, Icura giver dem via telefonen. De motiveres også af, at fysioterapeuten kan følge dem, når de træner derhjemme. Borgerne er glade for ikke at skulle ind i Sundhedshuset så ofte – ikke mindst i en tid, hvor der fortsat er COVID-19-smitte."

Trine Knudsen

Udviklingsterapeut, Fredericia Kommune

"Jeg oplever, at et Icura-forløb har lige så god effekt som et traditionelt, hvis ikke bedre, fordi borgerne vil bibeholde deres træning derhjemme. Det er et rigtig godt tilbud til dem. De får en fornemmelse af, hvad der skal til. Og hvad de skal holde fast i efterfølgende. De er så motiverede, fordi de har set en effekt. Jeg har ikke haft en afslutning, hvor de ikke har været glade for Icura – trods eventuel skepsis i starten. De vil næsten ikke slippe det."

Louise Rommel Nielsen

Fysioterapeut, Næstved Kommune

Jeg er blevet meget overrasket over nogle borgere, som jeg ikke lige troede var oplagte til Icura, men som er endt med at blive meget glade for det og har haft rigtig gode forløb. Det motiverer dem mest, at der er data på det, de formår at lave. De kan se dage hvor de laver meget og dage hvor de laver lidt. Det er håndgribeligt og nemt at se på oversigten.

Kasper Nielsen

Fysioterapeut, Aabenraa Kommune

"Systemet giver overblik over dagens aktiviteter og motiverer mig til at være mere fysisk aktiv. Det er nemt at anvende og giver anledning til en god snak med min terapeut over telefonen."

Flemming Møller

Fredensborg

"Jeg har brugt Icura i cirka tre måneder – hver dag. Der gik sport i at se, hvor meget jeg gik på en dag. Jeg skulle gerne se, om jeg ikke kunne gå bare ti skridt mere hver dag. Det blev vist på sådan en god måde. Systemet er så enkelt opbygget. Det fortæller dig, hvad du skal gøre, hvornår du skal gøre det, og hvor meget du skal gøre det. Jeg er virkelig nået langt. Nogle ting tager længere tid, men jeg kan stort set det samme som før."

Svend Laue Knudsen

Icura Activity-bruger, Fredericia

"Jeg var meget træt og havde behov for motivation til at genoptage en aktiv hverdag. Uden ICURA havde jeg ikke selvdisciplin til at komme ud og gå tur. Selv i regnvejr fik ICURA motiveret mig til at komme afsted! Jeg er normalt ret fummelfingret, men teknologien er ikke vanskelig og jeg har faktisk sørget for at min kæreste også skal bruge systemet, nu da hun har været syg og skal i gang med at genoptræne."

Jens Christian Skovgaard

Icura Activity-bruger, Aabenraa

"Borgerne skal være aktive, når de ikke er til træning. Det fysiske fremmøde er det mindst vigtige. Det vigtigste er, hvad du laver resten af tiden. Du skal være aktiv. Hvordan hjælper vi dem bedst? Der er Icura dukket op som en mulighed. Jeg går efter, at folk er aktive, når de ikke er her – gerne så aktive, at de fører det videre efter forløbet hos os. Så de får indøvet nogle gode vaner, der bliver naturlige i deres hverdag."

Else Hansen

Leder af genoptræningscentret i Næstved Kommune

"Med Icura Trainer har vi oplevet høj patienttilfredshed, og vi har oplevet den samme træningseffekt som i traditionelle genoptræningsforløb. Derudover har vi set et ressourcebesparende potentiale i forhold til kørsel, i og med at patienterne ikke skal så ofte ind til genoptræningscentrene."

Trine Gisselmann Andersen

Souschef, Gentofte Kommune

"Icura er et virkelig godt praksiseksempel på, at borger og terapeut forholder sig løbende til de data, som systemet opsamler, og de handler på baggrund heraf."

Benedicte Fenger

Leder, Fredensborg Kommune

Vil du vide mere om Icura?

Ring på 28 68 98 00

Bestil en gratis demo

Hør mere om Icuras muligheder til dit behov.
Vi kontakter dig snarest muligt.

For at kunne give dig det ønskede indhold er vi nødt til at gemme og håndtere dine personlige oplysninger. Se vores fortrolighedspolitik for yderligere information.

Tak! Vi har modtaget dit ønske. Du hører snarest fra os.
Noget gik galt under indsendelse af formularen. Prøv igen.