Icura activity logo

Icura Activity sikrer øget motivation og aktivitet

Icura Activity motiverer til daglig fysisk aktivitet efter svær sygdom og passivitet. Konkrete data om borgerens aktivitet og træning giver et solidt grundlag for dialogen imellem borger og behandler.

Motivation og overskud til mere

Borgere med følger af sygdom, indlæggelse eller inaktivitet kan have svært ved at opretholde daglig fysisk aktivitet, som er altafgørende for funktionsniveau og trivsel.

Icura Activity styrker indsatsen i hjemmet ved hjælp af en bevægelsessensor, et letforståeligt træningsprogram og fokus på daglige gøremål.

Sådan virker Icura Activity

Icura activity i brug

Overskueligt

Dagens program er nemt at overskue med aktiviteter, øvelser og gøremål. Alting opdateres løbende, så brugeren kan se sit fremskridt i løbet af dagen.

Dagens program Icura activityIcura activity app - dagens program
Icura activity i brug

Korrekt træning

Icura-sensoren tjekker, at øvelserne udføres korrekt. De fleste øvelser kræver ingen eller få hjælpemidler. Icura Activity indeholder øvelser til mange diagnosegrupper og funktionsniveau.

Icura Activity appIcura Activity appIcura activity sensor
Icura Activity appIcura Activity SensorIcura Activity app

Måling af hverdagsaktiviteter

Borgeren bærer sensoren i løbet af dagen, fx i lommen. Sensoren registrerer aktiviteter som skridt, cykling og almindelig bevægelse. Data bliver sendt til terapeuten, som får et nøjagtigt billede af borgerens aktivitetsniveau.

Icura giver overskud til mere

God dialog

Brugeren kan chatte med behandleren og udfylde spørgeskemaer. Sammenholdt med sensordata giver det et solidt grundlag for dialog og mulighed for tilretning af programmet efter brugerens aktuelle aktivitetsniveau.

Icura Activity appIcura Activity app

Behandlerens faglige redskab

Icura Activity er et stærkt redskab, som sikrer et fagligt funderet træningsprogram og brugerens forståelse for vigtigheden af vedholdende aktivitet og træning.

Icura web

Fleksibilitet og overskud

Icura Activity er fleksibelt og kan tilpasses brugerens dagligdag. Icura-borgere der træner ofte og systematisk, opnår større trivsel og overskud til det vigtigste.

Icura activity taske

Simpel teknik med support

En lille kuffert indeholder alt, hvad borgeren skal bruge, herunder en kort og overskuelig manual og kontaktoplysninger til Icuras support.

Play

Svend trænede med Icura Activity efter sit kræftforløb

Se videoen om Svends træning og samarbejde med sin fysioterapeut

Play

Svend trænede med Icura Activity efter sit kræftforløb

Se videoen om Svends træning og samarbejde med sin fysioterapeut

Play

Svend trænede med Icura Activity efter sit kræftforløb

Se videoen om Svends træning og samarbejde med sin fysioterapeut

Hvad siger vores kunder?

"Vi har erfaring for, at Icura kan være med til at øge borgernes motivation for træning, da de er glade for den feedback, Icura giver dem via telefonen. De motiveres også af, at fysioterapeuten kan følge dem, når de træner derhjemme. Borgerne er glade for ikke at skulle ind i Sundhedshuset så ofte – ikke mindst i en tid, hvor der fortsat er COVID-19-smitte."

Trine Knudsen

Udviklingsterapeut, Fredericia Kommune

"Jeg oplever, at et Icura-forløb har lige så god effekt som et traditionelt, hvis ikke bedre, fordi borgerne vil bibeholde deres træning derhjemme. Det er et rigtig godt tilbud til dem. De får en fornemmelse af, hvad der skal til. Og hvad de skal holde fast i efterfølgende. De er så motiverede, fordi de har set en effekt. Jeg har ikke haft en afslutning, hvor de ikke har været glade for Icura – trods eventuel skepsis i starten. De vil næsten ikke slippe det."

Louise Rommel Nielsen

Fysioterapeut, Næstved Kommune

Jeg er blevet meget overrasket over nogle borgere, som jeg ikke lige troede var oplagte til Icura, men som er endt med at blive meget glade for det og har haft rigtig gode forløb. Det motiverer dem mest, at der er data på det, de formår at lave. De kan se dage hvor de laver meget og dage hvor de laver lidt. Det er håndgribeligt og nemt at se på oversigten.

Kasper Nielsen

Fysioterapeut, Aabenraa Kommune

"Systemet giver overblik over dagens aktiviteter og motiverer mig til at være mere fysisk aktiv. Det er nemt at anvende og giver anledning til en god snak med min terapeut over telefonen."

Flemming Møller

Fredensborg

"Jeg har brugt Icura i cirka tre måneder – hver dag. Der gik sport i at se, hvor meget jeg gik på en dag. Jeg skulle gerne se, om jeg ikke kunne gå bare ti skridt mere hver dag. Det blev vist på sådan en god måde. Systemet er så enkelt opbygget. Det fortæller dig, hvad du skal gøre, hvornår du skal gøre det, og hvor meget du skal gøre det. Jeg er virkelig nået langt. Nogle ting tager længere tid, men jeg kan stort set det samme som før."

Svend Laue Knudsen

Icura Activity-bruger, Fredericia

"Jeg var meget træt og havde behov for motivation til at genoptage en aktiv hverdag. Uden ICURA havde jeg ikke selvdisciplin til at komme ud og gå tur. Selv i regnvejr fik ICURA motiveret mig til at komme afsted! Jeg er normalt ret fummelfingret, men teknologien er ikke vanskelig og jeg har faktisk sørget for at min kæreste også skal bruge systemet, nu da hun har været syg og skal i gang med at genoptræne."

Jens Christian Skovgaard

Icura Activity-bruger, Aabenraa

"Borgerne skal være aktive, når de ikke er til træning. Det fysiske fremmøde er det mindst vigtige. Det vigtigste er, hvad du laver resten af tiden. Du skal være aktiv. Hvordan hjælper vi dem bedst? Der er Icura dukket op som en mulighed. Jeg går efter, at folk er aktive, når de ikke er her – gerne så aktive, at de fører det videre efter forløbet hos os. Så de får indøvet nogle gode vaner, der bliver naturlige i deres hverdag."

Else Hansen

Leder af genoptræningscentret i Næstved Kommune

"Med Icura Trainer har vi oplevet høj patienttilfredshed, og vi har oplevet den samme træningseffekt som i traditionelle genoptræningsforløb. Derudover har vi set et ressourcebesparende potentiale i forhold til kørsel, i og med at patienterne ikke skal så ofte ind til genoptræningscentrene."

Trine Gisselmann Andersen

Souschef, Gentofte Kommune

"Icura er et virkelig godt praksiseksempel på, at borger og terapeut forholder sig løbende til de data, som systemet opsamler, og de handler på baggrund heraf."

Benedicte Fenger

Leder, Fredensborg Kommune

Vil du vide mere om Icura?

Ring på 28 68 98 00

Bestil en gratis demo

Hør mere om Icuras muligheder til dit behov.
Vi kontakter dig snarest muligt.

For at kunne give dig det ønskede indhold er vi nødt til at gemme og håndtere dine personlige oplysninger. Se vores fortrolighedspolitik for yderligere information.

Tak! Vi har modtaget dit ønske. Du hører snarest fra os.
Noget gik galt under indsendelse af formularen. Prøv igen.